Buscadays. Hasta 40% dcto en libros importados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Prevention and Treatment of Cardiovascular Disease: Nutritional and Dietary Approaches (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
279
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.4 x 17.8 x 1.5 cm
Peso
0.51 kg.
ISBN13
9783030781798

Prevention and Treatment of Cardiovascular Disease: Nutritional and Dietary Approaches (en Inglés)

Michael J. Wilkinson (Ilustrado por) · Michael S. Garshick (Ilustrado por) · Pam R. Taub (Ilustrado por) · Humana · Tapa Blanda

Prevention and Treatment of Cardiovascular Disease: Nutritional and Dietary Approaches (en Inglés) - Wilkinson, Michael J. ; Garshick, Michael S. ; Taub, Pam R.

Libro Nuevo

$ 201.328

$ 335.546

Ahorras: $ 134.218

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 24 de Julio y el Miércoles 07 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Prevention and Treatment of Cardiovascular Disease: Nutritional and Dietary Approaches (en Inglés)"

This book discusses all aspects of non-pharmacologic approaches to primary and secondary CVD prevention. It highlights the strength of evidence for particular diet styles in CVD prevention, including plant-based diets, the Mediterranean diet, the DASH diet, and low-carbohydrate diets. Chapters present evidence and future directions for diet and nutrition in diseases related to CVD, such as dyslipidemia, cardiometabolic disease (pre-diabetes, the metabolic syndrome, type-2 diabetes mellitus), and obesity. Finally, the book reviews novel and emerging aspects of dietary intervention in CVD prevention, such as dietary approaches to inflammation and the role of the microbiome in CVD. Up-to-date, evidence-based, and clinically oriented, Prevention and Treatment of Cardiovascular Disease: Nutritional and Dietary Approaches is an essential resource for physicians, residents, fellows, and medical students in cardiology, clinical nutrition, family medicine, endocrinology, and lipidology.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes