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portada Peppers of the Americas: The Remarkable Capsicums That Forever Changed Flavor (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780399578922
N° edición
1

Peppers of the Americas: The Remarkable Capsicums That Forever Changed Flavor (en Inglés)

Maricel E. Presilla (Autor) · Lorena Jones Books · Tapa Dura

Peppers of the Americas: The Remarkable Capsicums That Forever Changed Flavor (en Inglés) - Maricel E. Presilla

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Peppers of the Americas: The Remarkable Capsicums That Forever Changed Flavor (en Inglés)"

Winner of the 2018 International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook Award for "Reference & Technical"A beautiful culinary and ethnobotanical survey of the punch-packing ingredient central to today's multi-cultural palate, with more than 40 pan-Latin recipes from a three-time James Beard Award-winning author and chef-restaurateur.From piquillos and shishitos to padrons and poblanos, the popularity of culinary peppers (and pepper-based condiments, such as Sriracha and the Korean condiment gochujang) continue to grow as more consumers try new varieties and discover the known health benefits of Capsicum, the genus to which all peppers belong. This stunning visual reference to peppers now seen on menus, in markets, and beyond, showcases nearly 200 varieties (with physical description, tasting notes, uses for cooks, and beautiful botanical portraits for each). Following the cook's gallery of varieties, more than 40 on-trend Latin recipes for spice blends, salsas, sauces, salads, vegetables, soups, and main dishes highlight the big flavors and taste-enhancing capabilities of peppers.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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