Compartir
Pâtisserie Gluten Free: The art of French Pastry: Cookies, Tarts, Cakes, and Puff Pastries (en Inglés)
Patricia Austin
(Autor)
·
Jeffrey Hamelman
(Prefacio de)
·
Charlie Ritzo
(Fotografías de)
·
Skyhorse Publishing
· Tapa Blanda
Pâtisserie Gluten Free: The art of French Pastry: Cookies, Tarts, Cakes, and Puff Pastries (en Inglés) - Austin, Patricia ; Hamelman, Jeffrey ; Ritzo, Charlie
$ 35.620
$ 59.367
Ahorras: $ 23.747
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Jueves 30 de Mayo y el
Lunes 10 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Pâtisserie Gluten Free: The art of French Pastry: Cookies, Tarts, Cakes, and Puff Pastries (en Inglés)"
A return to the familiar rhythm of baking with outcomes that rival traditional recipes Pâtisserie Gluten Free offers a tantalizing collection of gluten-free recipes. This beautifully photographed cookbook is unique in presenting some of the most challenging treats to make without gluten: classic French pastries. Written with meticulous detail and a warm and inviting style, Pâtisserie Gluten Free includes a wide array of recipes, ranging from delightful buttery French cookies to the ooh là là of elaborate flaky puff pastries. The recipes skip the commonly used gluten-free binders--xanthan gum and guar gum--that are known to be of digestive sensitivity for many individuals. The takeaway is an elevated experience in gluten-free baking; from chocolate sea salt sablés to almond croissants, the results surprise and bring a smile to the staunchest of gluten-free skeptics.