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portada Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
766
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780128127803
N° edición
1

Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables (en Inglés)

Libro Nuevo

$ 342.807

$ 428.509

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables (en Inglés)"

Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables provides an overview of the nutritional and anti-nutritional composition, antioxidant potential, and health benefits of a wide range of commonly consumed fruits and vegetables. The book presents a comprehensive overview on a variety of topics, including inflorescence, flowers and flower buds (broccoli, cauliflower, cabbage), bulb, stem and stalk (onion, celery, asparagus, celery), leaves (watercress, lettuce, spinach), fruit and seed (peppers, squash, tomato, eggplant, green beans), roots and tubers (red beet, carrots, radish), and fruits, such as citrus (orange, lemon, grapefruit), berries (blackberry, strawberry, lingonberry, bayberry, blueberry), melons (pumpkin, watermelon), and more. Each chapter, contributed by an international expert in the field, also discusses the factors influencing antioxidant content, such as genotype, environmental variation and agronomic conditions.Contains detailed information on nutritional and anti-nutritional composition for commonly consumed fruits and vegetablesPresents recent epidemiological information on the health benefits of fresh produceProvides in-depth information about the antioxidant properties of a range of fruits and vegetables

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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