Llego la Feria del Libro a Buscalibre hasta -10% Dcto en miles de libros!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans (Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
366
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.5 x 19.1 x 1.9 cm
Peso
0.63 kg.
ISBN13
9780128207826
N° edición
1

Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans (Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods) (en Inglés)

Alina-Ioana Gostin (Ilustrado por) · Diana Bogueva (Ilustrado por) · Vladimir Kakurinov (Ilustrado por) · Academic Press · Tapa Blanda

Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans (Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods) (en Inglés) - Gostin, Alina-Ioana ; Bogueva, Diana ; Kakurinov, Vladimir

Libro Nuevo

$ 260.252

$ 325.315

Ahorras: $ 65.063

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 03 de Junio y el Lunes 17 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans (Nutritional and Health Aspects of Traditional and Ethnic Foods) (en Inglés)"

Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans s introduces and analyzes traditional foods from the Balkans. Beginning with the eating habits in Balkans, this book unfolds the history of use, origin, compositions and preparation, ingredient origin, nutritional aspects, and the effects on health for various foods and food products of the region. Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans also addresses local and international regulations and provides suggestions on how to harmonize these regulations to promote global availability of these foods. A volume in a series co-produced with Global Harmonization Initiative, Nutritional and Health Aspects of Food in the Balkans is sure to be a welcomed reference for nutrition researchers and professionals, including nutritionists, dieticians, food scientists, food technologists, toxicologists, regulators, and product developers as well as educators, and students.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes