menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Nutraceuticals: Sources, Processing Methods, Properties, and Applications (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
312
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.5 x 19.1 x 1.7 cm
Peso
0.54 kg.
ISBN13
9780443191930
N° edición
1

Nutraceuticals: Sources, Processing Methods, Properties, and Applications (en Inglés)

Inamuddin (Ilustrado por) · Tariq Altalhi (Ilustrado por) · Jorddy Neves Cruz (Ilustrado por) · Academic Press · Tapa Blanda

Nutraceuticals: Sources, Processing Methods, Properties, and Applications (en Inglés) - Inamuddin ; Altalhi, Tariq ; Neves Cruz, Jorddy

Libro Nuevo

$ 157.922

$ 263.204

Ahorras: $ 105.281

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 19 de Julio y el Martes 30 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Nutraceuticals: Sources, Processing Methods, Properties, and Applications (en Inglés)"

Nutraceuticals: Sources, Processing Methods, Properties, and Applications explores the impact of nutraceutical compounds on human health and their main pharmacological contributions. Organized into three parts, this book addresses nutraceutical production, applications for disease prevention and treatment, and current trends, especially the role of nutraceuticals in cosmeceutical. Nutraceuticals are a class of products that can help people improve their health, reduce the risk of disease, extend their lives, and control the structure and functioning of their bodies. However, due to multiple hurdles that prevent nutraceuticals from circulating in an active form in the body, their use is associated with diminished therapeutic efficacy. Recognizing this problem, the book explores the root of the nutraceutical delivery system and its codelivery methods with a focus on medicines. With contributions from experienced nutraceutical experts, this book serves as a valuable reference for nutrition researchers, food scientists, pharmacologists, and those who are researching and studying in related areas.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes