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portada Naturally Vegetarian (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2017
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781101983591

Naturally Vegetarian (en Inglés)

Valentina Solfrini (Autor) · Penguin Usa · Tapa Dura

Naturally Vegetarian (en Inglés) - Valentina Solfrini

Libro Nuevo

$ 38.708

$ 64.513

Ahorras: $ 25.805

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 28 de Mayo y el Jueves 06 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Naturally Vegetarian (en Inglés)"

A stunning seasonal Italian cookbook from the creator of the award-winning blog Hortus Cuisine, featuring 125 delicious all-vegetarian recipes from the author's family farm in northeastern Italy.   As the daughter of an Italian farming family, Solfrini grew up eating fresh, local, seasonal foods, but when she moved to New York City to study design, she quickly felt the damaging effects that came with eating a new diet filled with processed foods, too much meat, and too few vegetables. When she returned to Italy, she embraced the seasonal, vegetable-friendly foods of her youth once more, and after eliminating meat from her diet, felt better than ever. Surrounded by the countryside and living on her family's farm, the inspiration to live naturally and healthfully was everywhere and she started her blog to show the world just how fresh, beautiful, and healthful vegetarian Italian cooking could be.   Naturally Vegetarian is an extension of Hortus Cusine, and will be filled with more of Solfrini's arrestingly beautiful photography of rural Italian scenery, authentic tales of Italian farm life and customs through the ages, and more of the delicious vegetarian recipes her fans have come to know and love. Naturally Vegetarian will offer readers a glimpse of a year on an Italian farm and the recipes that come with the changing of the seasons. She also shares how to stock a whole foods Italian pantry, introducing them to new ingredients like chestnut flour, farro, and tomato passata, and the fundamental recipes and techniques for preparing and cooking fresh pasta. Filled with exquisite recipes like Creamy Sunchoke Soup with Golden Onions, Chickpea Crespelle with Spring Vegetable Ragu, Piadina Romagnola with Grilled Vegetables and Tomato Pesto, Pistachio and White Chocolate Tiramisu, and so many more, Naturally Vegetarian is a celebration of Italy's colors, smells, and flavors and will show readers a new side to the traditional Italian kitchen.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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