Comenzó HOT SALE Hasta 50% en importados + ENVIO GRATIS en todos los pedidos!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Mosquito Supper Club: Cajun Recipes From a Disappearing Bayou (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
336
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781579658472

Mosquito Supper Club: Cajun Recipes From a Disappearing Bayou (en Inglés)

Melissa M Martin (Autor) · Artisan Division Of Workman Publishing · Tapa Dura

Mosquito Supper Club: Cajun Recipes From a Disappearing Bayou (en Inglés) - Melissa M Martin

Libro Nuevo

$ 31.129

$ 62.258

Ahorras: $ 31.129

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 13 de Junio y el Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Mosquito Supper Club: Cajun Recipes From a Disappearing Bayou (en Inglés)"

Named a Best New Cookbook of Spring 2020 by NPR's The Splendid Table, Epicurious, and more "Martin shares the history, traditions, and customs surrounding Cajun cuisine and offers a tantalizing slew of classic dishes." --Publishers Weekly, starred review For anyone who loves Cajun food or is interested in American cooking or wants to discover a distinct and engaging new female voice--or just wants to make the very best duck gumbo, shrimp jambalaya, she-crab soup, crawfish etouffee, smothered chicken, fried okra, oyster bisque, and sweet potato pie--comes Mosquito Supper Club. Named after her restaurant in New Orleans, chef Melissa M. Martin's debut cookbook shares her inspired and reverent interpretations of the traditional Cajun recipes she grew up eating on the Louisiana bayou, with a generous helping of stories about her community and its cooking. Every hour, Louisiana loses a football field's worth of land to the Gulf of Mexico. Too soon, Martin's hometown of Chauvin will be gone, along with the way of life it sustained. Before it disappears, Martin wants to document and share the recipes, ingredients, and customs of the Cajun people. Illustrated throughout with dazzling color photographs of food and place, the book is divided into chapters by ingredient--from shrimp and oysters to poultry, rice, and sugarcane. Each begins with an essay explaining the ingredient and its context, including traditions like putting up blackberries each February, shrimping every August, and the many ways to make an authentic Cajun gumbo. Martin is a gifted cook who brings a female perspective to a world we've only heard about from men. The stories she tells come straight from her own life, and yet in this age of climate change and erasure of local cultures, they feel universal, moving, and urgent.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes