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portada Methods for the Mycological Examination of Food (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
328
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.4 x 17.8 x 1.8 cm
Peso
0.57 kg.
ISBN13
9781468484557

Methods for the Mycological Examination of Food (en Inglés)

John I. Pitt (Autor) · A. D. King Jr (Autor) · Larry R. Beuchat (Autor) · Springer · Tapa Blanda

Methods for the Mycological Examination of Food (en Inglés) - King Jr, A. D. ; Pitt, John I. ; Beuchat, Larry R.

Libro Nuevo

$ 131.001

  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 29 de Julio y el Lunes 12 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Methods for the Mycological Examination of Food (en Inglés)"

The desirability, indeed the necessity, for standardization of methods for the examination of foods for contaminant and spoilage mycoflora has been apparent for some time. The concept of a specialist workshop to address this problem was borne during conversations at the Gordon Research Conference on "Hicrobiological Safety of Foods" in Plymouth, New Hampshire, in July 1982. Discussions at that time resulted in an Organizing Committee of four, who became the Editors, and a unique format: all attendees would be expected to contribute and, in most cases, more than once; and papers in nearly all sessions would be presented as a set of data on a single topic, not as a complete research paper. Each session would be followed by general discussion, and then a panel would formulate recommendations for approval by a final plenary session. The idea for this format was derived from the famous "Kananaskis I" workshop on Hyphomycete taxonomy and terminology organized by Bryce Kendrick of the University of Waterloo, Ontario in 1969. Attendance would necessarily be limited to a small group of specialists in food mycology. The scope of the workshop developed from answers to questionnaires circulated to prospective participants. To generate new data which would allow valid comparisons to be drawn, intending participants were given a variety of topics as assignments and asked to bring information obtained to the workshop.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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