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portada La Vampira de Venecia (Poe)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2018
Idioma
Español
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9788417418342
N° edición
1

La Vampira de Venecia (Poe)

Lorenzo Fernández Bueno (Autor) · Almuzara · Tapa Blanda

La Vampira de Venecia (Poe) - Lorenzo Fernandez Bueno

Libro Físico

$ 34.306

$ 57.177

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 15 de Mayo y el Jueves 23 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "La Vampira de Venecia (Poe)"

The pure fun of classic American chocolate treats. The Chocolate Room has become a place of pilgrimage for chocolate lovers from near and far, thanks to its simple mission: to create treats that bring back those original childhood memories of the pure joy of chocolate. Its chefs have a knack for reconstructing a classic American recipe in ways that improve on the original. Their showstopping Chocolate Layer Cake, for instance, is the cake all other chocolate cakes dream of being; it’s made with a blackout pudding filling, three different kinds of chocolate, and a custardy ganache frosting. The book is filled with similar new twists that express the slightly irreverent and creatively whimsical spirit for which Brooklyn has become known: Chocolate Caramel Matzo, Chocolate Cuatro Leches Cake, and Chocolate Stout Gingerbread. Recipes reveal the secret tips behind signature favorites in every category from cakes and puddings to pies and cookies. Confections are geared to be achievable in the home: S’mores bars, Rocky Road mounds, and Cookie Chip Chocolates. The book also features informative primers on important techniques—including tempering chocolate, whipping cream and eggs, and assembling a cake. There’s Always Room for Chocolate is set to become the new essential cookbook for all things chocolate.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Español.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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