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portada Key Concepts in Hospitality Management (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2013
Idioma
Inglés
N° páginas
200
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.9 x 17.0 x 1.3 cm
Peso
0.36 kg.
ISBN
1446200698
ISBN13
9781446200698
Categorías

Key Concepts in Hospitality Management (en Inglés)

Wood, Roy C. (Autor) · Sage Publications Ltd · Tapa Blanda

Key Concepts in Hospitality Management (en Inglés) - Wood, Roy C.

Libro Nuevo

$ 64.694

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Key Concepts in Hospitality Management (en Inglés)"

"Accessibly written and thoughtfully edited, making it essential reading for those studying hospitality and embarking on a career in the industry." - Peter Lugosi, Oxford School of Hospitality Management "This text is a fascinating read... Roy Wood has spent 25 years teaching, researching and writing on the hospitality industry - much of that learning is here in this book." - Erwin Losekoot, Auckland University of Technology "All different aspects of the hospitality industry are elaborated on... All in all a wonderful course book for for our students!" - Claudia Rothwangl, ITM College This book covers the major concepts students are likely to encounter throughout their study within the hospitality management, giving a comprehensive and up-to-date overview as well as providing engaging everyday examples from around the world. A leading figure in the field, Roy Wood has successfully gathered international contributors with direct experience of hospitality management and the hospitality industry as a whole, ensuring the academic, geographical and practical integrity of the book. Key Concepts in Hospitality Management is written for undergraduate students and those studying short postgraduate or executive education courses in hospitality management, events management, tourism management and leisure management.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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