HOT WEEK - Seguimos! Hasta 30% en importados + Envio gratis en compras mayores a $50.000  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Instant Insights: Nutritional and Health Benefits of Beverage Crops (Burleigh Dodds Science: Instant Insights, 75) (en Inglés)

Instant Insights: Nutritional and Health Benefits of Beverage Crops (Burleigh Dodds Science: Instant Insights, 75) (en Inglés)

Dr Claudine Campa; Arnaud Petitvallet; Prof. Adriana Farah; Ting Zhang; Xiaojian Lv; Yin Xu; Lanying Xu; Tao Long; Prof. Chi-Tang Ho; Dr Shiming Li; Prof. Chung S. Yang (Autor) · Burleigh Dodds Science Publishing · Tapa Blanda

Instant Insights: Nutritional and Health Benefits of Beverage Crops (Burleigh Dodds Science: Instant Insights, 75) (en Inglés) - Dr Claudine Campa; Arnaud Petitvallet; Prof. Adriana Farah; Ting Zhang; Xiaojian Lv; Yin Xu; Lanying Xu; Tao Long; Prof. Chi-Tang Ho; Dr Shiming Li; Prof. Chung S. Yang

Libro Físico

$ 81.373

$ 116.247

Ahorras: $ 34.874

30% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 10 de Junio y el Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Instant Insights: Nutritional and Health Benefits of Beverage Crops (Burleigh Dodds Science: Instant Insights, 75) (en Inglés)"

This collection features four peer-reviewed reviews on the nutritional and health benefits of beverage crops. The first chapter introduces the importance of coffee leaves, highlighting their high antioxidant potential and impact on fruit quality. The chapter provides an inventory of molecules identified in the leaves of cultivated coffee trees, as well as the beneficial effects of these molecules on human health. The second chapter considers the nutritional and health-related aspects of regular coffee consumption, focussing on its ability to prevent the onset of chronic diseases. The chapter also highlights that above-average consumption of coffee can lead to the development of side effects, including caffeine tolerance, dependence and withdrawal. The third chapter discusses the main phytochemicals contained in tea, including polyphenols, amino acids, vitamins, carbohydrates and purine alkaloids. The chapter reviews the current analytical techniques available for tea characterisation, such as chromatic and spectroscopic techniques. The final chapter explores the beneficial health effects of consuming tea on a regular basis. The chapter considers the potential role for tea in combatting chronic diseases, such as cancer, diabetes, cardiovascular and neurodegenerative diseases, as well as the possible mechanisms of actions of tea constituents.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes