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portada How to Prevent Food Poisoning: A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
1998
Idioma
Inglés
N° páginas
226
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781620456910
N° edición
1

How to Prevent Food Poisoning: A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling (en Inglés)

Elizabeth Scott; Paul Sockett (Autor) · Wiley · Tapa Blanda

How to Prevent Food Poisoning: A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling (en Inglés) - Elizabeth Scott; Paul Sockett

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "How to Prevent Food Poisoning: A Practical Guide to Safe Cooking, Eating, and Food Handling (en Inglés)"

From salmonella to deadly E.coli, from hepatitis-infected berries to mad cow disease, millions of people all over the world are getting sick from food they've eaten. How can you be sure the food you prepare for your family is safe? How can you protect yourself when eating out? What do you need to look out for?

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El libro está escrito en Inglés.
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