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Home Sausage Making: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Speciality Recipes (en Inglés)
Charles G. Reavis
(Autor)
·
Evelyn Battaglia
(Autor)
·
Mary Reilly
(Contribuciones de)
·
Storey Publishing
· Tapa Blanda
Home Sausage Making: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Speciality Recipes (en Inglés) - Reavis, Charles G. ; Battaglia, Evelyn ; Reilly, Mary
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Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
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Lunes 15 de Julio y el
Miércoles 24 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Home Sausage Making: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Speciality Recipes (en Inglés)"
Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed fourth edition is better than ever, with 60 percent new and updated recipes, the most current guidelines for popular charcuterie techniques such as dry curing and smoking, and more. Step-by-step photos make the process accessible for cooks of all levels, and 100 recipes range from breakfast sausage to global favorites like mortadella, liverwurst, chorizo, salami, kielbasa, and bratwurst. Recipes for using wild game, chicken, seafood, and vegetables ensure there's something for every taste. An additional 100 recipes highlight creative ways to cook with sausage.