Buscadays. Hasta 40% dcto en libros importados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Gluten Intolerance: When wheat is the enemy (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
172
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.0 cm
Peso
0.26 kg.
ISBN13
9780991680153

Gluten Intolerance: When wheat is the enemy (en Inglés)

Gisele Frenette (Autor) · Isbn/Ismn · Tapa Blanda

Gluten Intolerance: When wheat is the enemy (en Inglés) - Frenette, Gisele

Libro Físico

$ 31.706

$ 52.844

Ahorras: $ 21.138

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 20 de Junio y el Jueves 04 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Gluten Intolerance: When wheat is the enemy (en Inglés)"

Have you been struggling with recurring symptoms such as gastrointestinal complaints, fatigue, headaches, anemia, anxiety, itchiness, joint pain or allergies for a long time without finding the cause? Gluten might just be the culprit you have been trying to uncover.Gluten intolerance is a digestive illness which causes an inability to properly digest the gluten found in wheat, oats, rye, barley, spelt and kamut. Without proper nutrient absorption, the body becomes malnourished and vulnerable to other disorders. Gluten is now believed to be a contributing factor in the development of diseases and conditions such as irritable bowel syndrome, arthritis, fibromyalgia, depression, multiple sclerosis, autism, endometriosis, infertility, osteoporosis and many more. This book is the outcome of many years of research through the author's work in the holistic field with hundreds of clients desperately seeking a cause and solution to their ailments. Gluten intolerance: when wheat is the enemy covers all aspects of gluten-related disorders, explaining all there is to known about gluten sensitivity and celiac disease. Gisèle Frenette has been living a gluten-free life for more than twenty years. After a career as a nurse, nutritional consultant and phytotherapist, she now dedicates her time and energy to helping others through writing books and articles on various health topics.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes