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portada Food That Really Schmecks (Life Writing) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Introducción de
Prefacio de
Año
2006
Idioma
Inglés
N° páginas
334
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 15.2 x 2.8 cm
Peso
0.48 kg.
ISBN
0889205213
ISBN13
9780889205215

Food That Really Schmecks (Life Writing) (en Inglés)

Edna Staebler (Autor) · Wayson Choy (Introducción de) · Rose Murray (Prefacio de) · Wilfrid Laurier University Press · Tapa Blanda

Food That Really Schmecks (Life Writing) (en Inglés) - Staebler, Edna ; Choy, Wayson ; Murray, Rose

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Food That Really Schmecks (Life Writing) (en Inglés)"

An updated edition of a bestselling book in the food writing genre from award-winning author and journalist Edna Staebler. In the 1960s, Edna Staebler moved in with an Old Order Mennonite family to absorb their oral history and learn about Mennonite culture and cooking. From this fieldwork came the cookbook Food That Really Schmecks. Originally published in 1968, Food That Really Schmecks instantly became a classic, selling tens of thousands of copies. Interspersed with practical and memorable recipes are Staebler's stories and anecdotes about cooking, life with the Mennonites, family, and the Waterloo Region. Described by Edith Fowke as folklore literature, Staebler's cookbooks have earned her national acclaim.Back in print as part of Wilfrid Laurier University Press's Life Writing series, a series devoted celebrating life writing as both genre and critical practice, the updated edition of this groundbreaking book includes a foreword by award-winning author Wayson Choy and a new introduction by well-known food writer Rose Murray.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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