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portada Food Rules: An Eater'S Manual (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2009
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
18.0 x 10.9 x 1.3 cm
Peso
0.11 kg.
ISBN
9780143116387
ISBN13
9780143116387
N° edición
1

Food Rules: An Eater'S Manual (en Inglés)

Michael Pollan (Autor) · Penguin Books · Tapa Blanda

Food Rules: An Eater'S Manual (en Inglés) - Pollan, Michael

Libro Nuevo

$ 28.998

$ 48.329

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Food Rules: An Eater'S Manual (en Inglés)"

#1 New York Times Bestseller "A useful and funny purse-sized manual that could easily replace all the diet books on your bookshelf." --Tara Parker-Pope, The New York Times A definitive compendium of food wisdom Eating doesn't have to be so complicated. In this age of ever-more elaborate diets and conflicting health advice, Food Rules brings welcome simplicity to our daily decisions about food. Written with clarity, concision, and wit that has become bestselling author Michael Pollan's trademark, this indispensable handbook lays out a set of straightforward, memorable rules for eating wisely, one per page, accompanied by a concise explanation. It's an easy-to-use guide that draws from a variety of traditions, suggesting how different cultures through the ages have arrived at the same enduring wisdom about food. Whether at the supermarket or an all-you-can-eat buffet, this is the perfect guide for anyone who ever wondered, "What should I eat?" "In the more than four decades that I have been reading and writing about the findings of nutritional science, I have come across nothing more intelligent, sensible and simple to follow than the 64 principles outlined in a slender, easy-to-digest new book called Food Rules: An Eater's Manual, by Michael Pollan." --Jane Brody, The New York Times "It doesn't get much easier than this. Each page has a simple rule, sometimes with a short explanation, sometimes without, that promotes Pollan's back-to-the-basics-of-food (and-food-enjoyment) philosophy." --The Los Angeles Times

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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