Promo Invierno - Libros con 10% Dto  VER MÁS

    Mi cuenta

    Ingresa o Regístrate

    portada Food in the Gilded Age: What Ordinary Americans ate (Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy) (libro en inglés)
    Formato
    Libro físico
    Año
    2016
    Idioma
    Inglés
    N° páginas
    226
    Encuadernación
    Tapa dura
    Isbn13
    9781442245136

    Food in the Gilded Age: What Ordinary Americans ate (Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy) (libro en inglés)

    Robert Dirks · Rowman & Littlefield Publishers

    Libro Nuevo

    $ 12.392

    • Estado: Nuevo
    Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
    Se enviará desde nuestra bodega entre el miércoles 10 de agosto y el viernes 19 de agosto.
    Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

    Reseña del libro

    The Gilded Age is renowned for a variety of reasons, including its culture of conspicuous consumption among the newly rich. In the domain of food, conspicuous consumption manifested itself in appetites for expensive dishes and lavish dinner parties. These received ample publicity at the time, resulting later on in well-developed historical depictions of upper-class eating habits. This book delves into the eating habits of people of lesser means. Concerning the African American community, the working class, the impoverished, immigrants, and others our historical representations have been relatively superficial. The author changes that by turning to the late nineteenth century's infant science of nutrition for a look at eating and drinking through the lens of the earliest food consumption studies conducted in the United States. These were undertaken by scientists, mostly chemists, who left their laboratories to observe food consumption in kitchens, dining rooms, and various institutional settings. Their insistence on careful measurement resulted in a substantial body of detailed reports on the eating habits of ordinary people. This work sheds new light on what most Americans were cooking and eating during the Gilded Age.

    Opiniones del libro

    ¿Leíste este libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia evaluación.

    Ver más opiniones de clientes
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)
    • 0% (0)

    Preguntas frecuentes sobre el libro

    Respuesta:
    Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
    Respuesta:
    El libro está escrito en inglés.
    Respuesta:
    La encuadernación de esta edición es Tapa dura.

    Preguntas y respuestas sobre el libro

    ¿Tienes una pregunta sobre este libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

    Opiniones sobre Buscalibre

    Ver más opiniones de clientes