Buscadays. Hasta 40% dcto en libros importados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food in Medieval England: Diet and Nutrition (Medieval History and Archaeology) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2006
Idioma
Inglés
N° páginas
347
Encuadernación
Tapa Dura
Peso
2
ISBN
0199273499
ISBN13
9780199273492

Food in Medieval England: Diet and Nutrition (Medieval History and Archaeology) (en Inglés)

C. M. (Edt) Woolgar (Autor) · Oxford University Press · Tapa Dura

Food in Medieval England: Diet and Nutrition (Medieval History and Archaeology) (en Inglés) - C. M. (Edt) Woolgar

Libro Nuevo

$ 200.756

$ 334.594

Ahorras: $ 133.838

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 21 de Junio y el Viernes 05 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food in Medieval England: Diet and Nutrition (Medieval History and Archaeology) (en Inglés)"

Food and diet are central to understanding daily life in the middle ages. In the last two decades, the potential for the study of diet in medieval England has changed markedly: historians have addressed sources in new ways; material from a wide range of sites has been processed by zooarchaeologists and archaeobotanists; and scientific techniques, newly applied to the medieval period, are opening up possibilities for understanding the cumulative effects of diet on the skeleton. In a multi-disciplinary approach to the subject, this volume, written by leading experts in different fields, unites analysis of the historical, archaeological, and scientific record to provide an up-to-date synthesis. The volume covers the whole of the middle ages from the early Saxon period up to c .1540, and while the focus is on England wider European developments are not ignored. The first aim of the book is to establish how much more is now known about patterns of diet, nutrition, and the use of food in display and social competition; its second is to promote interchange between the methodological approaches of historians and archaeologists. The text brings together much original research, marrying historical and archaeological approaches with analysis from a range of archaeological disciplines, including archaeobotany, archaeozoology, osteoarchaeology, and isotopic studies.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes