menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food and Identity in the Caribbean (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2013
Idioma
Inglés
N° páginas
192
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN
0857853589
ISBN13
9780857853585

Food and Identity in the Caribbean (en Inglés)

Hanna Garth (Autor) · Bloomsbury 3Pl · Tapa Blanda

Food and Identity in the Caribbean (en Inglés) - Hanna Garth

Libro Nuevo

$ 98.233

$ 122.792

Ahorras: $ 24.558

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 16 de Julio y el Martes 30 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food and Identity in the Caribbean (en Inglés)"

This compelling volume brings together original essays that explore the relationship between food and identity in everyday life in the Caribbean. The Caribbean history of colonialism and migration has fostered a dynamic and diverse form of modernity, which continues to transform with the impact of globalization and migration out of the Caribbean. One of the founders of the anthropology of food, Richard Wilk provides a preface to this exciting and interdisciplinary collection of essays offering insight into the real issues of food politics which contribute to the culinary cultures of the Caribbean. Based on rich contemporary ethnographies, the volume reveals the ways in which food carries symbolic meanings which are incorporated into the many different facets of identity experienced by people in the Caribbean. Many of the chapters focus on the ways in which consumers align themselves with particular foods as a way of making claims about their identities. Development and political and economic changes in the Caribbean bring new foods to the contemporary dinner table, a phenomenon that may subsequently destabilize the foundations of culinary identities. Food and Identity in the Caribbean reveals the ways in which some of the connections between food and identity persist against the odds whilst in other contexts new relationships between food and identity are forged.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes