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portada Feeding and the Texture of Food (Society for Experimental Biology Seminar Series) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2008
Idioma
Inglés
N° páginas
264
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.5 cm
Peso
0.39 kg.
ISBN
0521050332
ISBN13
9780521050333
N° edición
1

Feeding and the Texture of Food (Society for Experimental Biology Seminar Series) (en Inglés)

J. F. V. Vincent (Ilustrado por) · P. J. Lillford (Ilustrado por) · Cambridge University Press · Tapa Blanda

Feeding and the Texture of Food (Society for Experimental Biology Seminar Series) (en Inglés) - Vincent, J. F. V. ; Lillford, P. J.

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Feeding and the Texture of Food (Society for Experimental Biology Seminar Series) (en Inglés)"

A large part of the effort of the food industry is spent in attempting to understand the limitations of the type of food that animals can eat. An understanding of the factors that influence feeding behavior can then be used to produce foodstuffs that are more attractive to the animals in question, whether they be humans, cattle, dogs, or cats. This book examines both the texture of food and the adaptations of various animals (including fish, mammals, primates, and humans) to the type of food they commonly eat. Zoologists, material scientists, and food scientists are assembled to present for the first time an integrated overview of feeding by vertebrates. The mechanical properties of various foods are considered in conjunction with the mechanics of eating them and more subjective behavioral parameters such as acceptability and palatability. The book consequently will be of interest to food scientists, zoologists, and animal behavioralists.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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