HOT WEEK - Seguimos! Hasta 50% en importados + Envio gratis en compras mayores a $50.000  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Dr. Bbq's Big-Time Barbecue Cookbook: A Real Barbecue Champion Brings the Tasty Recipes and Juicy Stories of the Barbecue Circuit to Your Backyard (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Introducción de
Año
2005
Idioma
Inglés
N° páginas
302
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.1 x 19.1 x 2.3 cm
Peso
0.61 kg.
ISBN
0312339798
ISBN13
9780312339791
N° edición
1

Dr. Bbq's Big-Time Barbecue Cookbook: A Real Barbecue Champion Brings the Tasty Recipes and Juicy Stories of the Barbecue Circuit to Your Backyard (en Inglés)

Ray Lampe (Autor) · Dave DeWitt (Introducción de) · St. Martin's Griffin · Tapa Blanda

Dr. Bbq's Big-Time Barbecue Cookbook: A Real Barbecue Champion Brings the Tasty Recipes and Juicy Stories of the Barbecue Circuit to Your Backyard (en Inglés) - Lampe, Ray ; DeWitt, Dave

Libro Nuevo

$ 28.855

$ 57.710

Ahorras: $ 28.855

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 07 de Junio y el Viernes 21 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Dr. Bbq's Big-Time Barbecue Cookbook: A Real Barbecue Champion Brings the Tasty Recipes and Juicy Stories of the Barbecue Circuit to Your Backyard (en Inglés)"

Delicious slow-smoked barbecue is a star-spangled American specialty, and there's nobody who knows how to put a barbecue smile on people's faces like Ray Lampe, the barbecue chef better known as Dr. BBQ. In Dr. BBQ's Big-Time Barbecue Cookbook, Ray shows every backyard chef how to bring the slow-smoked goodness of real barbecue to the table with a minimum of fuss and a maximum of finger-lickin' goodness. In chapters devoted to equipment, tools, and fuel, he shows readers how easy it is to prepare authentic barbecue with the best rubs, marinades, and mops this side of Arthur Bryant's. Dr. BBQ parts with some of his most treasured recipes so that your picnic table can groan with the likes of: Dr. BBQs Big-Time Competition BrisketDirty Dick's Cajun Ribeye RoastMeat Loaf for Lisa MarieKansas City--Style Pork ButtBackyard Championship RibsChicago-Style Rib TipsCured and Pecan-Smoked King SalmonDr. BBQ's Sweet and Spicy Pork LoinParadise Ridge Stuffed LobsterSherry Butter TurkeyPork Chops Rancheros In a book filled with great recipes, surefire techniques, and tall tales from the barbecue trail, Dr. BBQ brings the best of American barbecue to you and your family.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes