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portada Cooking for Jeffrey: A Barefoot Contessa Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2016
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 18.8 x 2.3 cm
Peso
1.02 kg.
ISBN13
9780307464897
N° edición
1

Cooking for Jeffrey: A Barefoot Contessa Cookbook (en Inglés)

Ina Garten (Autor) · Clarkson Potter Publishers · Tapa Dura

Cooking for Jeffrey: A Barefoot Contessa Cookbook (en Inglés) - Garten, Ina

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 2 opiniones
Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Cooking for Jeffrey: A Barefoot Contessa Cookbook (en Inglés)"

For America's bestselling cookbook author Ina Garten there is no greater pleasure than cooking for the people she loves--and particularly for her husband, Jeffrey. She has been cooking for him ever since they were married forty-eight years ago, and the comforting, delicious meals they shared became the basis for her extraordinary career in food. Ina's most personal cookbook yet, Cooking for Jeffrey is filled with the recipes Jeffrey and their friends request most often as well as charming stories from Ina and Jeffrey's many years together. There are traditional dishes that she's updated, such as Brisket with Onions and Leeks, and Tsimmes, a vegetable stew with carrots, butternut squash, sweet potatoes, and prunes, and new favorites, like Skillet-Roasted Lemon Chicken and Roasted Salmon Tacos. You'll also find wonderful new salads, including Maple-Roasted Carrot Salad and Kale Salad with Pancetta and Pecorino. Desserts range from simple Apple Pie Bars to showstoppers like Vanilla Rum Panna Cotta with Salted Caramel. For the first time, Ina has included a chapter devoted to bread and cheese, with recipes and tips for creating the perfect cheese course. With options like Fig and Goat Cheese Bruschettas and Challah with Saffron, there's something everyone will enjoy. From satisfying lunches to elegant dinners, here are the recipes Ina has tested over and over again, so you too can serve them with confidence to the people you love.

Opiniones del libro

Claudia Parra Miércoles 21 de Octubre, 2020
Compra Verificada

" Me gustó mucho! Muy en el estilo de Ina, no sólo muestra la receta, sino una breve introducción de en qué se inspiró. Si bien, hay que considerar que hay algunos ingredientes que tal vez sean difíciles de encontrar en Chile, teniendo un poco de conocimientos de cocina, se pueden reemplazar. Trae una buena cantidad de recetas, bien ilustradas y cuenta pasajes de su historia con Jeffrey. Ah! Considerar que las medidas son norteamericanas. "

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Fernanda García Jueves 10 de Junio, 2021
Compra Verificada

" Excelentes recetas y bella edición. Gracias. "

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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