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portada Chocolate, Chocolate & More Chocolate! (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
144
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
21.0 x 23.7 x 1.8 cm
Peso
0.73 kg.
ISBN13
9781623540203

Chocolate, Chocolate & More Chocolate! (en Inglés)

Elie Tarrab (Autor) · Imagine · Tapa Dura

Chocolate, Chocolate & More Chocolate! (en Inglés) - Tarrab, Elie

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Chocolate, Chocolate & More Chocolate! (en Inglés)"

No matter how it's prepared--in a Chocolate Lava Cake or a bite-sized Orange Liqueur Praline --nothing says decadence like chocolate. For anyone who can't get enough of this most delicious of all ingredients--and that's EVERYONE, of course--this cookbook is absolute heaven! With more than eighty recipes for chocolate truffles and ganache, candies and cookies, sheets and other treats, you can open up a whole new world of deliciousness. Create chocolate bars with mint, nougat, caramel, or rum raisin and hazelnut. Put a chocolate pencil inside a kid's lunch bag as a surprise. Celebrate with a Champagne or Dark Rum Truffle; it's the perfect sweet for any special occasion. Make the holidays merry and bright with a Christmas log. Delight guests with something unusual and awe-inspiring like a Palet d'or, a creamy disc covered in shiny gold leaf. To round out the dessert menu, there are also ice creams and popsicles, éclairs, soufflés, tarts, brownies, biscuits, macaroon hearts (for Valentine's Day), and much more. And to help anyone, even beginners, handle all the necessary techniques, master baker Elie Tarrab gives easy-to-follow instructions on melting and tempering, crystallization, dipping and enrobing, molding, and creating a hollow figurine. With stunning pictures to teach and tempt you, you'll soon be in chocolate ecstasy!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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