Las preventas y novedades mas esperadas del año hasta 10% + envio gratis a partir de $50.000  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Chemical Deterioration and Physical Instability of Food and Beverages (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2016
Idioma
Inglés
N° páginas
824
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780081014417
N° edición
1

Chemical Deterioration and Physical Instability of Food and Beverages (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) (en Inglés)

Libro Físico

$ 295.311

$ 369.139

Ahorras: $ 73.828

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 03 de Julio y el Lunes 15 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Chemical Deterioration and Physical Instability of Food and Beverages (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition) (en Inglés)"

For a food product to be a success in the marketplace it must be stable throughout its shelf-life. Quality deterioration due to chemical changes and alterations in condition due to physical instability are not always recognised, yet can be just as problematic as microbial spoilage. This book provides an authoritative review of key topics in this area. Chapters in part one focus on the chemical reactions which can negatively affect food quality, such as oxidative rancidity, and their measurement. Part two reviews quality deterioration associated with physical changes, such as moisture loss, gain and migration, crystallization and emulsion breakdown. Contributions in the following section outline the likely effects on different foods and beverages, including bakery products, fruit and vegetables, ready-to-eat meals and wine. With contributions from leaders in their fields, Chemical deterioration and physical instability of food and beverages is an essential reference for R&D and QA staff in the food industry and researchers with an interested in this subject.Examines chemical reactions which can negatively affect food quality and measurementReviews quality deterioration associated with physical changes such as moisture loss, gain and migration, and crystallizationDocuments deterioration in specific food and beverage products including bakery products, frozen foods and wine

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes