Celebramos el mes del libro con hasta 40% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Cannelle et Vanille: Nourishing, Gluten-Free Recipes for Every Meal and Mood (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.4 x 18.8 x 3.3 cm
Peso
1.18 kg.
ISBN13
9781632172006

Cannelle et Vanille: Nourishing, Gluten-Free Recipes for Every Meal and Mood (en Inglés)

Aran Goyoaga (Autor) · Sasquatch Books · Tapa Dura

Cannelle et Vanille: Nourishing, Gluten-Free Recipes for Every Meal and Mood (en Inglés) - Goyoaga, Aran

Libro Nuevo

$ 41.618

$ 69.364

Ahorras: $ 27.746

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 27 de Mayo y el Miércoles 05 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Cannelle et Vanille: Nourishing, Gluten-Free Recipes for Every Meal and Mood (en Inglés)"

"A beautiful expression of how Aran feeds her family and friends simple foods like buttermilk-brined chicken and roasted carrot and cashew soup. This is a book for all cooks."--Amanda Hesser and Merrill Stubbs, founders of Food52 2020 James Beard Award Semifinalist/The New York Times Book Review Holiday Books pick/A Most-Anticipated Fall 2019 Cookbook at Bon Appétit, Food & Wine, Epicurious, and Food 52From the creator of the Bon Appétit-lauded food blog and CannelleVanille Instagram comes 100 recipes that show us how to bring more joy, mindfulness, and connection to the kitchen through family-friendly meals. The recipes in this critically acclaimed cookbook are organized around the day: start off with Spicy Carrot, Grapefruit, and Sunflower juice Soft-cooked Eggs with Dukkah and Bitter Greens; and move on to Tomato, Corn, and Bread Salad at midday. There is a chapter of everyday dinners you can prepare on a weeknight, such as a simple spaghetti and meatballs supper or Braised Chicken with Apples and Cider. You'll also find a chapter of menus to inspire you when you want to gather together a larger group of friends and family which Aran heartily encourages! She is especially known for her tender, gluten-free baking, and the book includes recipes for her sourdough bread, caramelized onion and fennel biscuits, and apple tarte tatin (with flour substitutions are included for those who aren't gluten-free). Filled with Aran's gorgeous photographs, you will also find suggestions sprinkled throughout the book for creating a welcoming space with lighting, linens, flowers, and flatware, along with gentle encouragement to spend time in the kitchen nourishing yourself as well as those you love.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes