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portada Batch: Over 200 Recipes, Tips and Techniques for a Well Preserved Kitchen (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2016
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.9 x 20.8 x 3.3 cm
Peso
1.32 kg.
ISBN13
9780449016657

Batch: Over 200 Recipes, Tips and Techniques for a Well Preserved Kitchen (en Inglés)

Joel Maccharles (Autor) · Dana Harrison (Autor) · Appetite by Random House · Tapa Dura

Batch: Over 200 Recipes, Tips and Techniques for a Well Preserved Kitchen (en Inglés) - Maccharles, Joel ; Harrison, Dana

Libro Nuevo

$ 36.302

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 17 de Mayo y el Martes 28 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Batch: Over 200 Recipes, Tips and Techniques for a Well Preserved Kitchen (en Inglés)"

"In the world of preserving, Joel MacCharles and Dana Harrison are the masters, the authority. Batch packs everything you'll ever need to know about preserving into one cohesive bible. Joel and Dana's passion project takes a deep dive into the fundamentals of preserving and offers both simple and adventurous, and totally flavor-forward recipes." --Chef Curtis Stone, New York Times bestselling author and chef/owner of Maude Restaurant Joel and Dana's journey into preserving began with an innocent lesson in making jam. Almost a decade later, WellPreserved.ca is an extraordinary resource for both beginners and experts alike. Their much-anticipated first cookbook showcases seven different preserving techniques--waterbath canning, pressure canning, dehydrating, fermenting, cellaring, salting & smoking, and infusing--and takes readers on a trip to the market in twenty-five ingredients. Within each ingredient chapter, you'll find multiple preserving recipes using the different methods. From apples, pears, peaches and rhubarb, to asparagus, peppers, mushrooms, and tomatoes, and covering a variety of meat and fish, Batch teaches you everything you need to know to get the most out of your kitchen. With their signature approachable and fun style, Joel and Dana showcase techniques for a variety of skill levels, explain how to batch your recipes to make two preserves at once, give you multiple options for preserving in ten minutes or less, and serve up mouthwatering center-of-the-plate meals that take your preserves from the pantry to the table. With personal anecdotes, creative and incredible recipes, and beautiful photography and illustrations, Batch will show you how to incorporate preserving into your life and your community.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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