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portada Bakeland: Nordic Treats Inspired by Nature (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
205
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781771643108

Bakeland: Nordic Treats Inspired by Nature (en Inglés)

Marit Hovland (Autor) · Ingram Publisher Services · Tapa Dura

Bakeland: Nordic Treats Inspired by Nature (en Inglés) - Marit Hovland

Libro Físico

$ 58.612

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  • Estado: Nuevo
Origen: España (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Bakeland: Nordic Treats Inspired by Nature (en Inglés)"

A quirky, beautifully photographed collection of delicious and creative Nordic baking recipes inspired by nature. From the Danish concept of hygge (or "coziness") to the Swedish fika (or "coffee break"), when it comes to enjoying the good things in life, the Nordic countries tend to know best. And dessert, Bakeland reveals, is no exception. Written by Marit Hovland, the Norse graphic designer, baker, and photographer behind the popular Instagram account and blog Borrow My Eyes, this gorgeous recipe book is a remarkably innovative and delicious homage to the beauty of the world around us that will delight lovers of baking, crafting, nature, and all things Scandinavian.With 50 tempting dessert recipes and 140 stunning color photographs, Bakeland is as much a treat for the eyes as it is for the tastebuds. Focusing on purity, season, and quality, Hovland offers a sweeter, more playful approach to the New Nordic cuisine trend made popular by chefs like Magnus Nilsson. Her belief that "inspiration can be found everywhere" shines through in each of her culinary creations, which replicate the most striking aspects of the natural world. From chocolate sea shells to edible butterflies and pinecone-shaped gingersnaps, Bakeland takes readers on an artful, tasty trip through nature in Norway, season by season. But better yet, these clever confections taste as good as they look, and each recipe is detailed, precise, and easy to follow, with no special equipment required. With step-by-step, illustrated instructions and an emphasis on simplicity, Hovland's approach to baking is as accessible as it is delectable.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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