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portada Bake: My Best Ever Recipes for the Classics (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.6 x 19.3 x 2.8 cm
Peso
1.13 kg.
ISBN13
9781635579291

Bake: My Best Ever Recipes for the Classics (en Inglés)

Paul Hollywood (Autor) · Bloomsbury Publishing · Tapa Dura

Bake: My Best Ever Recipes for the Classics (en Inglés) - Hollywood, Paul

Libro Nuevo

$ 42.550

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Bake: My Best Ever Recipes for the Classics (en Inglés)"

NEW YORK TIMES BESTSELLER! The ultimate baking book from internationally beloved baker Paul Hollywood, judge of The Great British Baking Show. In BAKE, Paul Hollywood shares his best ever recipes for classic bakes: cakes, biscuits and cookies, breads and flatbreads, pizza and doughnuts, pastries and pies, and showstopping desserts. From classic cakes like Victoria Sandwich and Chocolate Fudge Cake, through brilliant breads like foolproof Sourdough, to savoury and sweet pastries like Sausage Rolls and Danish Pastries, these are the only recipes you'll need to create perfectly delicious bakes time and time again. With more years as a professional baker than he'd care to remember and over 10 years judging the best baking show on TV, Paul has created, tested and tasted a huge number of bakes. He has also traveled widely and learnt so much about the craft he loves. For Paul, one of the most joyful things about baking is how it evolves as we discover new techniques, ingredients and influences. As our knowledge improves, so do our recipes. Paul combines every tip and trick he has learned together with his incredible technical know-how to create the ultimate collection of incredible bakes.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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