Las preventas y novedades mas esperadas del año hasta 10% + envio gratis a partir de $50.000  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Advances in Production, Properties and Applications of Sprouted Seeds (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
116
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 17.0 x 1.1 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN13
9783039433162
Categorías

Advances in Production, Properties and Applications of Sprouted Seeds (en Inglés)

Martínez-Villaluenga, Cristina ; Pozo, Elena Peñas (Autor) · Mdpi AG · Tapa Dura

Advances in Production, Properties and Applications of Sprouted Seeds (en Inglés) - Martínez-Villaluenga, Cristina ; Pozo, Elena Peñas

Libro Nuevo

$ 74.237

$ 92.796

Ahorras: $ 18.559

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 05 de Agosto y el Lunes 19 de Agosto.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Advances in Production, Properties and Applications of Sprouted Seeds (en Inglés)"

Sprouted grains are food ingredients widely appreciated for their improved nutritional, functional, organoleptic, and textural properties compared with non-germinated grains. In recent years, sprouting has been explored as a promising green food engineering strategy to improve the nutritional value of grains and the formation of secondary metabolites with potential application in the functional food, nutraceutical, pharmaceutical, and cosmetic markets. However, little attention has been paid to the impact of sprouting on the chemical composition, safety aspects, and technofunctional and chemopreventive properties of sprouted seeds and their derived flours and byproducts. The six articles included in this Special Issue present insightful findings on the most recent advances regarding new applications of sprouted seeds or products derived thereof, evaluations of the nutritional value and phytochemical composition of sprouts during production or storage, and explorations of their microbiological, bioactive, and technofunctional properties.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes