Feria del libro importado hasta con 40% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Advances in Dairy Microbial Products (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
418
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780323857932
N° edición
1

Advances in Dairy Microbial Products (en Inglés)

Panwar Joginder Singh,Vyas Ashish (Autor) · Woodhead Publishing · Tapa Dura

Advances in Dairy Microbial Products (en Inglés) - Panwar Joginder Singh,Vyas Ashish

Libro Nuevo

$ 280.083

$ 350.104

Ahorras: $ 70.021

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 15 de Julio y el Jueves 25 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Advances in Dairy Microbial Products (en Inglés)"

Advances in Dairy Microbial Products describes the importance and utility of microbial products used in dairy products. This book explains the makeup of these products in a scientifically sound yet simple manner. The appeal of this book is its holistic approach to addressing the different aspects of the dairy industry, from basic dairy microbial biochemistry to production of dairy products and their nutrient quality, and finally to machine learning applications in dairy industry. Comprised of chapters written and edited by international authorities and researchers with top expertise in dairy products, it offers both established and cutting-edge solutions to the numerous challenges commonly encountered in the industrial processing of milk and the production of milk products. This book offers a highly practical approach to the topic, addressing and tackling the problems faced in the workplace by dairy technologists. Researchers and practitioners will find this book to be an ideal source of thorough and up-to-date information on dairy microbial products while also appealing to beginners seeking to understand how advanced dairy technologies can increase the efficiency of current techniques.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes