Compartir
A Treatise on the Breeding of Swine and Curing of Bacon (en Inglés)
George Collins Poore
(Autor)
·
Createspace Independent Publishing Platform
· Tapa Blanda
A Treatise on the Breeding of Swine and Curing of Bacon (en Inglés) - Chambers, Jackson ; Poore, George Collins
$ 32.964
$ 54.941
Ahorras: $ 21.976
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 19 de Agosto y el
Lunes 02 de Septiembre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "A Treatise on the Breeding of Swine and Curing of Bacon (en Inglés)"
This special re-print edition of Henderson and Poore's book "A Treatise on the Breeding of Swine and Curing of Bacon" has not been available to those interested in pig husbandry since its release in 1814. This famous work on pigs and swine husbandry includes basic details on raising hogs, as well as insight into breeds of swine, field butchering and salting and packing hams, bacon and other pork products. A Treatise on the Breeding of Swine and Curing of Bacon will shed considerable light on how domestic pigs were raised in the early 19th century. Note: This public domain edition is a perfect facsimile of the original edition and is not set in a modern typeface. As a result, some type characters and images might suffer from slight imperfections or minor shadows in the page background. This edition is reprinted in accordance to Federal Law.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.